If You're in the Market for great junk...You've come to the right Place!

Tuesday, October 7, 2008

I'D LIKE TO THANK THE ACADEMY...................



CHECK IT OUT!!! MY FIRST BLOG AWARD!! I WOULD LIKE TO TAKE THIS MOMENT TO THANK MY SUPER DUPER FRIEND LISA FROM HOMETHROWN POTTERY WHO HELPED ME GET THIS WHOLE THING GOING IN THE FIRST PLACE! AS PART OF MY AWARD I AM TO TELL Y'ALL 6 THINGS ABOUT MYSELF AND TAG SIX MORE. I AM STILL NEW TO THE BLOGGING COMMUNITY SO I WILL BE SURE TO PASS IT ON AS I GET FAMILIAR WITH OTHER BLOGS! WELL HERE GOES...........................

1.) I LOVE COLD WEATHER! YEP MOST PEOPLE THINK I AM NUTS BUT I GREW UP IN THE SNOWBELT ALONG LAKE ERIE IN OHIO! I LOVE THE SNOW AND ESPICIALLY BEING SNOWED IN!!

2.) WHEN I AM HOME BY MYSELF I LOVE TO JUST TURN ON THE INSTRUMENTAL MUSIC CHANNEL ON THE TV....THE OLD SONGS FROM THE MOVIES LIKE SUMMER PLACE AND GONE WITH THE WIND...IT REMINDS ME OF MY GRANDMA AND IT DEFINITELY IS RELAXING.

3. ) I AM A WORRY WART!!! ENOUGH SAID!! ...maybe I should explain, oh i don't know, what will happen if i don't go into detail.....oh!!! LOL!

4.) I OPENED MY FIRST STORE A YEAR AFTER I GRADUATED HIGH SCHOOL IN 1987. I HAVE OFFICIALLY BEEN DOING THIS NOW FOR HALF OF MY LIFE!!! ugh!!!

5.) I LIKE TO VACUUM....INSTANT GRATIFICATION!

6.) IN SECOND GRADE I WAS THE SPELLING BEE CHAMPION!!! THE GIRL BEFORE ME SCREWED UP THE WORD " MORNING" AND I NAILED IT!! YEP WON A FABULOUS ID BRACELET FROM SPIEDEL AND EVERYTHING!! ha!!

1 comment:

Pots 'n Prims said...

I think this is why we're such great friends! We have soo much in common! hehe!! Well, except for the whole vacuum thing...I do like to scrub the sink, though! :)
Off to worry about all the things I need to get done!
Hugs!
lisa